Parlofonie en videofonie

Vergroot uw veiligheid

Meer info

Parlofonie en videofonie

Vergroot uw veiligheid

Meer info

Parlofonie en videofonie

Voor bedrijven, appartementsgebouwen en particulieren

Door het installeren van een parlofoon of videofoon vergroot u de veiligheid van uw woning, bedrijf of appartementsgebouw.
Met een videofoon ziet u meteen wie aan de deur staat en kan u van op afstand de deur openen, of juist niet. Met een parlofoon ziet u uiteraard niet wie aan de deur staat maar kan u wel vragen naar een bekendmaking.
Het is niet alleen een voordeel voor uw veiligheid maar ook een uitbreiding van uw comfort. U hoeft niet meer naar de voordeur te lopen om de deur te openen. Zeker wanneer u in een groot huis woont is dit gemakkelijk, voor appartementen is een videofoon of parlofoon een must.

Domotica + videofonie/parlofonie

Door videofonie of parlofonie te gaan koppelen met domotica kan u van op afstand zien wie er aan uw huis of bedrijf aanbelt, ook wanneer u er niet bent. Zeker in deze tijd van pakjes aan huis kan dit een groot voordeel zijn.

Castelek plaatst uw parlofoon of videofoon en koppelt deze met uw domoticasysteem. Of u kan gewoon vanuit uw luie zetel de voordeur openen en de bezoeker binnen laten.

Codeslot voor uw voordeur of garagepoort

Vergeet u soms uw sleutels waardoor u niet meer binnen kan in huis? Los dit op met een codeslot. U hoeft enkel nog de code te onthouden, wij doen de rest. We plaatsen een cijferklavier aan uw voordeur en/of garagepoort en wanneer u de juiste code ingeeft opent de deur of poort automatisch.

Hebt u vragen of bent u aan het (ver)bouwen? Contacteer ons vrijblijvend via telefoon of mail voor een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij.