Laadpaal plaatsen

Thuis of op kantoor, overal snel en efficiënt laden

Meer info

Laadpaal plaatsen

Thuis of op kantoor, overal snel en efficiënt laden

Meer info

Laadpalen

Snel laden kan overal

Castelekplaatst laadpalen voor zowel bedrijven als particulieren, en zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw wagen thuis kunt opladen. Onze laadpalen zorgen voor een snellere laadtijd en houden de stekker netjes opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Uw verbruik wordt nauwkeurig gemonitord met een handige app, waarmee u kunt bijhouden wanneer en hoeveel u laadt, en wat de kosten zijn.

Onze systemen werken naadloos samen met zonnepanelen, waardoor de energie slim wordt ingezet voor het laden van uw wagen. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van duurzame energie, maar ook van lagere energiekosten. Wij bieden een breed scala aan laadpalen van de merken Wallbox, Amtron en Swappie, die allemaal staan voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

Bij Castelek starten we elk project met deskundig advies en begeleiden wij u door het hele proces, van ontwerp tot installatie en onderhoud. Onze maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat uw energieverbruik wordt geoptimaliseerd en uw ecologische voetafdruk wordt verkleind. Vertrouw op Castelek voor kwaliteit, innovatie en duurzame energieoplossingen.