Airco en ventilatie

Afkoeling en frisse lucht voor een aangenaam binnenklimaat

Meer info

Airco en ventilatie

Afkoeling en frisse lucht voor een aangenaam binnenklimaat

Meer info

Airco & ventilatie

Een aangenaam binnenklimaat

Bij Castelek zijn we gespecialiseerd in ventilatie en airconditioning voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een alleenstaande installatie of een totaalproject, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze expertise strekt zich uit tot lucht-lucht airconditioners, die niet alleen koelen maar ook verwarmen, waardoor ze het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat zorgen.

Wij installeren systemen met één of meerdere binnenunits, afhankelijk van de behoeften van uw ruimte. Daarnaast zorgen wij voor de plaatsing van de buitenunit op een efficiënte en esthetisch verantwoorde manier. Onze installaties zijn ontworpen om het comfort in uw huis of bedrijf te maximaliseren, met een optimale luchtkwaliteit en temperatuurregeling.

Daarnaast installeren we ook hoogwaardige ventilatiesystemen om verse lucht binnen te krijgen en vervuilde lucht naar buiten te voeren. Onze systemen voldoen aan de strenge normen van systeem D, waardoor u verzekerd bent van een gezond binnenklimaat. Kies voor Castelek voor efficiënte en betrouwbare ventilatieoplossingen.

Hebt u vragen of bent u aan het (ver)bouwen? Contacteer ons vrijblijvend via telefoon of mail voor een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij.