Elektricien Kortrijk

Voor alle elektriciteitswerken in huis en buitenshuis.

Meer info

Elektricien Kortrijk

voor bedrijven en particulieren

Castelek is uw elektricien in regio Kortrijk voor alle algemene elektriciteitswerken. Wij werken zowel in particuliere woningen als in bedrijven. Ook in appartementsgebouwen voeren wij de nodige elektriciteitswerken uit.

Als u kiest voor Castelek als uw elektricien, kiest u voor een vakman. Wij geven advies op maat en professionele technische ondersteuning. Zowel voor, tijdens en na de werken.

We werken vlot samen met aannemers en architecten of tekenen indien gewenst een elektriciteitsplan op maat van uw woning of bedrijfspand. Bij de uitgevoerde werken zorgen we als elektricien ook steeds voor de nodige keuringen en attesten.

Castelek kiest voor een professionele en persoonlijke aanpak, rekening houdend met uw budget. We werken onze projecten af binnen de afgesproken termijnen en werken steeds net en proper.

Hebt u vragen of bent u aan het (ver)bouwen? Contacteer ons vrijblijvend via telefoon of mail voor een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij.

Electricien voor particulieren

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen kan u op ons rekenen voor het uitvoeren van alle elektriciteitswerken. Dit omvat leggen en vernieuwen van leidingen, plaatsen van een elektriciteitskast, de woning voorzien van nodige schakelaars en stopcontacten, aansluiten van elektrische toestellen zoals poorten en parlofoons, plaatsen van domotica en verlichting, internet en televisieaansluitingen …

Kortom wij voeren uw elektriciteitswerken uit van A tot Z.

We werken vlot samen met andere aannemers en/ of architecten.
Worden er werken uitgevoerd zonder architect, dan geven wij graag vrijblijvend advies waar nodig.

Elektricien voor bedrijven, horeca en winkels

Elektriciteitsvoorzieningen voor professionele doeleinden zoals in kantoren, winkels, horeca, werkplaatsen … vragen vaak specifieke toepassingen. Castelek voorziet in deze toepassingen en werkt uiteraard steeds volledig op maat van uw zaak.

Wij denken mee op vlak van te voorziene elektriciteit, verlichting, domotica, netwerken

Welke capaciteiten zijn er nodig, welke zaken moeten worden voorzien, welke verlichting kiest men waar en hoe moeten de netwerken functioneren.

Samen met u of uw architect zoeken we de beste oplossingen en voeren we de werken uit binnen de vooropgestelde budgetten.

Hebt u vragen of bent u aan het (ver)bouwen? Contacteer ons vrijblijvend via telefoon of mail voor een afspraak,
wij maken graag tijd voor u vrij.